SIVECO Romania participa la Educa Berlin

 

Peste 2.000 de specialisti din intreaga lume analizeaza tendintele in educatia moderna asistata de calculator. Intre 3 si 5 decembrie se desfasoara la Berlin cea de-a XIV-a editie a Conferintei Internationale de Instruire si Educatie asistata de calculator “Online Educa Berlin”.

Peste 2.000 de delegati din 90 de tari iau parte la sesiunile conferintei si peste 120 de companii de top isi prezinta produsele de eLearning in cadrul expozitiei dedicate.

Evenimentul este punctul de intalnire al celor mai importanti experti in educatia asistata de calculator din sectorul privat si academic, al factorilor de decizie din mediul politic, managerilor din companiile de IT&C ce dezvolta software educational, reprezentantilor institutiilor de invatamant, cercetatorilor, trainerilor si specialistilor in resurse umane.

Partener traditional al acestui eveniment, SIVECO Romania este prezenta atat in cadrul expozitiei – cu stand propriu, cat si in cadrul conferintelor. Prezentarea cazului de succes SEI – Sistem Educational Informatizat, sustinuta de profesorul Radu Jugureanu, directorul departamentului AeL eContent, reprezinta un punct de interes pentru specialistii mondiali in eLearning.

“Prezenta SIVECO Romania in cadrul sesiunilor stiintifice ale acestei prestigioase conferinte dovedeste ca notorietatea Proiectului SEI si a solutiei de eLearning AeL a depasit de mult granitele tarii. Cred ca in Romania putem vorbi despre existenta unei viziuni coerente in ceea ce priveste eLearning-ul si cu siguranta avem un cuvant de spus in stabilirea tendintelor in acest domeniu”, a declarat Radu Jugureanu, AeL eContent Department Manager.

Alaturi de reprezentantii SIVECO Romania, la eveniment iau parte Claudia Cziprok, castigatoarea premiului de excelenta in cadrul Conferintei Nationale de Invatamant Virtual 2008 (CNIV) si echipa castigatoare a Cupei SIVECO 2008 profesorii Emanuela Cerchez, Marinel Serban si studentii Vlad Manea, Andrei Albesteanu, Vlad Tudose.

 

 

 

Sursa: www.siveco.ro

Autor: Brodoceanu Ana-Maria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *