Roaming aerian pentru Vodafone Romania

 

Compania de telefonie mobila Vodafone Romania a anuntat lansarea serviciului de roaming care permite clientilor sai utilizarea telefonului mobil si in timpul zborurilor cu avionul. Clientii Vodafone Romania, atat abonatii cat si utilizatorii Cartelei Vodafone si Vodafone 2 in1, pot efectua apeluri si pot trimite mesaje text pe mai multe curse aeriene ale companiilor Emirates Airline si Malaysian Airlines.

Tariful pentru un apel efectuat in timpul zborului este de 2,65 Euro /minut, la care se adauga o taxa de conectare pentru fiecare apel, de 0,63 Euro. Pentru apelurile primite, abonatii Vodafone Romania vor beneficia de tariful de 2,2 Euro / minut, iar utilizatorii Cartelei Vodafone si Vodafone 2in1 de 0,89 Euro credit / minut.

SMS-urile expediate vor fi taxate cu 0,75 Euro / SMS pentru abonati si cu 0,45 Euro / SMS pentru clientii Cartelei Vodafone si Vodafone 2in1. Primirea unui mesaj text este gratuita. Tarifele mentionate nu includ TVA.

Clientii Vodafone Romania vor putea utiliza telefonul mobil in timpul calatoriei cu avionul dupa ce aeronava atinge altitudinea de croaziera, prin selectarea retelei AeroMobile.

 

 

Sursa: Vodafone Romania

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *