Platforme GPU high-end de la NVidia

nvidia_gpuProducatorul de solutii grafice de ultima generatie, Nvidia, a lansat doua noi solutii grafice, GeForce GTX 295 si GeForce GTX 285. Unitatea GeForce GTX 295 este cea mai rapida solutie cu doua procesoare grafice (dual GPU) din lume.

Platforma GeForce GTX 285 este cea mai rapida solutie cu un singur procesor grafic (GPU) din lume, furnizand o performanta grafica cu 30% mai mare decat a oricari alte solutii asemanatoare cu un singur GPU. Unitatea face fata celor mai complexe efecte DirectX 10 si reda un numar impresionant de cadre pe secunda la rezolutii de inalta definitie (HD).

Dezvoltate pe tehnologia NVIDIA CUDA, ambele unitati GTX 295 si GTX 285 nu ofera doar o experienta formidabila de joc, ci si optiuni Graphics Plus™ care nu pot fi gasite la produsele concurente. Numai cu unitatile de procesare vizuala NVIDIA jucatorii pot experimenta efecte de fizica cu tehnologia NVIDIA® PhysX™, efecte stereoscopice 3D, si pot procesa rapid fisiere foto si video pe unitate de procesare vizuala GeForce.

www.nvidia.com

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Mihai Calinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *