Italinox a ales software de la Stimasoft

Compania Stimasoft anunta finalizarea celei mai complexe aplicatii software financiar contabile, dezvoltata la solicitarea gigantului inoxului Italinox. Aplicatia vizeaza automatizarea tuturor activitatilor, de la cele mai simple la cele mai complexe, incluse in managementul creantelor.

Stimasoft a lansat inca de anul trecut un program dedicat tuturor companiilor mijlocii si mari prin care dorim sa atragem atentia asupra beneficiilor aplicatiilor informatice, mai ales in perioade de criza. Italinox este una dintre companiile care au inteles pe deplin aceste avantaje si au decis sa le utilizeze la maxim. „Prin intermediul acestei aplicatii, partenerii nostrii de la ItalInox au dorit in primul rand urmarirea in timp real a cash-flow-ului si generarea de rapoarte de sinteza privind situatia platilor si a creantelor. Implementarea unei aplicatii informatice de asemenea anvergura a fost in primul rand o provocare pentru noi dar si o ocazie de a concretiza avantajele pe care aplicatiile online si outsourceing-ul le prezinta in situatiile de criza”, ne-a declarat Ionut Taranu, Director General al Stimasoft.

Aplicatia este structurata pe 7 module ce include: Managementul clientilor, Managementul facturilor, Managementul platilor, Distribuirea platilor, Administrarea alertelor si utilizatorilor si mai ales Analiza rapoartelor.

Italinox este cel mai mare importator al gamei complete de produse din otel inoxidabil dedicate uzului industrial dar si micilor consumatori. Compania detine 5 centre de desfacere in principalele orase din Romania, centre ce interactioneaza cu peste 10.000 de clienti, distribuitori sau furnizori. Datorita acestui numar ridicat de interactionari zilnice, departmanentul de facturare si recuperare credite al companiei este unul impresionat ca volum de prelucrari simultane, ceea ce genereaza uneori o redundanta a informatiei, pierderi de informatii si imposibilitatea urmaririi in timp real a situatiei economice. Rezolvarea acestei probleme a fost unul dintre principalele obiective inaintate catre specialistii Stimasoft, fapt ce a generat realizarea unui management al creantelor standardizat, accesabil online, care sa se constitue in baza realizarii sistemelor de recuperare creante si generare rapoarte.

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Faramita Lambru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *