Grupul IT Alliance Royal declara ca a avut succes in 2008

Cele trei firme din grup, Alliance Computers, Royal Computers si Caro au atins impreuna o cifra de afaceri de 40 mil USD. Mai mult, firmele si-au marit portofoliile de produse si au incheiat parteneriate interesante pentru clientii din Romania.

Grupul Alliance Royal, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de import si distributie de componente si echipamente IT si conexe, a incheiat anul 2008 cu rezultate foarte bune.

“Desi in decembrie activitatea grupului a fost afectata de situatia de recesiune, am atins targetul pe care ni l-am propus: o cifra de afaceri de 40.000.000 USD per total. Mai mult, fiecare dintre companiile din grup a lucrat eficient, astfel ca la sfarsit de an, rezultatele au fost multumitoare pe toate planurile”, spune Dan Calugareanu, CEO Alliance Computers.

RoyalComputers a implementat o aplicatie de comenzi on-line si a reusit sa impuna Level One ca unul dintre cei mai cautati furnizori de retelistica din Romania. In plus, a adaugat in portofoliu branduri precum Mustek, Creative Labs, Sparkle.

Alliance Computers a continuat investitiile in magazinul online (www.magazinultau.ro), care are acum si un forum functional si o aplicatie pentru telefonul mobil, disponibila la adresa mobil.magazinultau.ro.

“Pentru 2009, ne propunem sa ne pastram echipa de profesionisti si sa incheiem noi parteneriate strategice care sa avantajeze clientii acum, in perioada dificila pe care o traversam. De asemenea, ne propunem sa oferim servicii cit mai bune clientilor, cel de rezolvare a garantiilor intr-un timp cit mai scurt fiind prima prioritate.”, declara Dan Calugareanu.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *