Full HD pentru birou

 

Noile monitoare LCD din Seria M ofera experienta suprema de divertisment digital pentru acasa. Popularitatea si disponibilitatea tot mai larga a tehnologiei Full HD au condus la adoptarea formatului 16:9 al ecranului si a rezolutiei 1080p ca standarde importante ale industriei monitoarelor LCD. Pentru a raspunde cererii sporite de astfel de produse, BenQ isi largeste portofoliul Full HD prin adaugarea seriei M de monitoare LCD – M2200HD si M2400HD – proiectata pentru a oferi experienta suprema de divertisment digital pentru acasa. Ambele modele beneficiaza de un design alb stralucitor, cu diagonala de 21,5 inci (55 de cm) pentru modelul M2200HD si de 24 de inci (61 de cm) pentru modelul M2400HD.

Conversatiile pe Internet nu au fost niciodata mai spontane decât acum, când ambele modele ofera o camera integrata de 2 megapixeli, un microfon si boxe incorporate. Tehnologiile de conectare de generatie urmatoare HDMI 1.3 si DVI-D (cu HDCP) ofera posibilitatea usoara de interconectare cu console de jocuri HD, playere Blu-ray si set-top boxes. Pasionatii de jocuri si de filme beneficiaza de posibilitatea conectarii de casti, de mufa D-Sub si de o calitatea excelenta a imaginii gratie timpului de raspuns de 2ms si tehnologiei AMA. In plus, tehnologia Senseye+photo Human Vision – un sistem unic BenQ de procesare a imaginii – ajuta la reglarea in detaliu a adâncimii si claritatii imaginii pentru fiecare dintre cele cinci moduri presetate de functionare: Standard, Dinamic, Foto, Film si sRGB. Rata dinamica de contrast de 10,000:1 asigura o claritate exceptionala a detaliilor chiar si pentru imaginile foarte intunecate ajustând iluminarea ecranului pentru fiecare scena in parte.

Fiind capabile sa redea pixel cu pixel cele 1,080 de linii standard ale rezolutiei Full HD, noile monitoare BenQ cu format 16:9 ruleaza perfect continut HD de pe o multitudine de surse precum disc-urile Blu-ray, jocurile HD pe platforma PC sau consolele de jocuri, fara a nici un fel de distorsiuni sau fara a fi nevoie de redimensionarea imaginii. Suprafata de vizualizare este de asemenea optimizata pentru rularea de continut HD prin eliminarea barelor negre ce constituie unul din defectele monitoarelor cu ecran in format 16:10.

Pe masura ce tehnologia Full HD este din ce in ce mai larg acceptata, consumatorii asteapta de la BenQ sa ofere pe piata ecrane Full HD proiectate pentru a oferi o experienta de utilizare completa, adaptata spatiilor de lucru si de locuit moderne.

Modelele vor fi disponibile in România in reteaua partenerilor BenQ incepând cu luna ianuarie 2009.

 

 

Sursa: www.benQ.ro

Autor: Brodoceanu Ana-Maria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *