FivePlus premiata de IBM pentru dezvoltarea de solutii software

Compania FivePlus Solutions a primit din partea IBM Software Group ‘Premiul pentru dezvoltarea de aplicatii pe platforma IBM Lotus Domino’. Distinctia a fost acordata in cadrul editiei 2009 a evenimentului educational ‘IBM Software University’ pentru proiectarea suitei DocPlus pe tehnologie IBM dar si a altor solutii punctuale.

Sistemul de mesagerie a devenit unul dintre cele mai importante instrumente de comunicare, atat in interiorul unei companii, cat si cu partenerii de afaceri. Tehnologia IBM Lotus ofera din start mai mult decat o simpla transmitere de emailuri. Mai mult, prin dezvoltarea de catre parteneri a unor aplicatii punctuale care trateaza activitati specifice (Circuit de documente, Evidena Contracte, Gestiune centralizata a contactelor, ofertelor sau a relatiei cu clientii, Evidenta personalului, Evidenta documentelor de tip Registratura etc) platforma software IBM Lotus ofera beneficiarilor un mediu de lucru eficient pentru a automatiza procesele interne si a creste productivitatea personalului.

FivePlus este unul dintre partenerii IBM care s-a implicat in dezvoltarea de aplicatii punctuale care au urmarit automatizarea diferitelor activitati interne pentru sustinerea si cresterea afacerii. Compania a proiectat o serie de solutii, reunite sub brandul DocPlus, care permit transformarea mediului de lucru din orice organizatie prin introducerea colaborarii si partajarii tuturor informatiilor si cunostintelor existente. Astfel, timpii neproductivi alocati cautarii si distributiei informatiilor sunt eliminati, fapt care contribuie direct la cresterea eficientei si productivitatii angajatilor. Complementar, prin transpunerea intr-un mediu informatic standardizat a modului de lucru cu informatiile si documentele, angajatii se pot focaliza pe activitatea de baza care genereaza profit. Solutiile informatice DocPlus se adreseaza atat sectorului privat, cat si celui public.

FivePlus Solutions este o companie romaneasca specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii pentru managementul documentelor si informatiilor, invatamant la distanta de tip eLearning, aplicatii web complexe si servicii pe tehnologii IBM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *