Wireless Outdoor Access Point – pentru viteze mari

Edimax Technology prezinta un nou Outdoor Access Point, EW-7301APg. Este vorba despre un access point 802.11g care ofera conectivitate intre mai multe retele si clienti.

EW-7301APg suporta doua moduri de functionare: modul AP si modul CPE (Customer Premises Equipment), pentru diferite tipuri de utilizare. In primul dintre ele, dispozitivul functioneaza ca un AP conventional, suportand functiile de WDS si Universal Repeater, pentru extinderea acoperirii wireless. In modul CPE, se comporta ca un AP in mod client si se conecteaza la reteaua wireless a companiei furnizoare de internet wireless (wisp). Acest lucru permite mai multor utilizatori sa partajeze o conexiune wireless, fara sa fie nevoie de un alt gateway.

EW-7301APg este un dispozitiv compact, conceput pentru medii outdoor. Aparatul este usor de instalat cu built-in PoE (Power prin Ethernet). Prin conectarea cablului PoE la un switch Ethernet, curentul este furnizat prin intermediul conexiunii de retea Ethernet. Edimax livreaza si un kit pentru montarea pe perete sau stalp. Functia de management incorporata simplifica instalarea si intretinerea sa.

Puterea de output a EW-7301APg poate fi ajustata (100 mW maximum), permitandu-le administratorilor sa controleze puterea semnalului. EW-7301APg suporta functii avansate de securitate, inclusiv criptare WEP si WPA-PSK, autentificare MAC, Network Access Control si Access Control List 802.1x port-based.

Sursa: Edimax ( www.edimax.com )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *