Vodafone isi extinde reteaua – 3G in 491 de localitati

Operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania a extins aria de acoperire a serviciilor 3G broadband la viteze de retea de pana la 7,2 Mbps in 491 de localitati, informeaza operatorul.

 

In prezent, Vodafone Romania ofera cea mai extinsa arie de acoperire a serviciilor 3G broadband, care include 86 de orase mari si toate resedintele de judet.

 

Printre orasele recent acoperite de reteaua 3G se numara Petrosani, Roman si Fagaras, la care se adauga zeci de localitati din 25 de judete, printre care Neamt, Hunedoara, Suceava, Brasov, Constanta.

 

Pana la 31 august 2008, clientii Vodafone Romania beneficiaza de o noua oferta promotionala pentru serviciile 3G broadband care include pana la 200 de SMS-uri gratuite lunar in reteaua Vodafone, in primele 6 luni de contract, in functie de pachetul Vodafone Mobile Connect ales. SMS-urile se pot trimite de pe computer, folosind aplicatia de conectare Vodafone Mobile Connect.

 

Incepand din luna iulie, oferta Vodafone Romania de date mobile s-a simplificat si cuprinde doar pachete cu trafic nelimitat: Unlimited Mobile Internet de 9 euro (fara TVA) si 15 Euro (fara TVA), precum si Unlimited Mobile Internet & Office, la pretul de 27 euro/luna (fara TVA).

 

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.256.000 de clienti la 30 iunie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 26 de tari si retele partenere in alte 40 de tari. La 30 iunie 2008, Vodafone avea 269 milioane de clienti in intreaga lume.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *