Telefonul mobil LG-KC550 pe piata din Romania

LG Electronics anunta introducerea pe piata din Romania a telefonului LG-KC550 care are incorporata o camera foto de 5 megapixeli, ce capteaza imagini la nivel profesionist.

Noul LG-KC550 este special creat pentru a imortaliza momentele importante care impun o viteza mare de reactie. Tastele speciale faciliteaza accesul la functiile cele mai utilizate ale camerei foto, printr-o simpla apasare. In conditii de luminozitate redusa, tastele dedicate pentru camera foto sunt iluminate, iar blitul este suficient de puternic pentru a lumina zonele intunecate.

Senzorul de imagine de 5 megapixeli si lentilele certificate Schneider-Kreuznach ale terminalului KC550 permit marirea imaginilor fara ca acestea sa-si piarda din rezolutie.

Stabilizatorul de imagine si ISO 800 ofera utilizatorilor posibilitatea de a obtine imagini clare si luminoase.

Display-ul LCD de 2.4 inci permite vizualizarea fotografiilor cu usurinta, iar functia de otire automata a imaginii afiseaza pozele in pozitie verticala sau orizontala pentru o vizualizare mai buna.

Datorita codarii/decodarii video la 30fps la o rezolutie de 720×480, utilizatorii au posibilitatea de a vizualiza filme la o calitate similara celei DVD, dar si fisiere descarcate direct pe ecranul de dimensiuni generoase al telefonului KC550. Pentru o imagine si mai mare, functia Full TV-out permite vizualizarea imaginilor, documentelor, filmelor si jocurilor direct pe ecranul televizorului.

Noul terminal LG-KC550 a mostenit multe dintre functiile terminalului lansat in Romania la inceputul acestui an, LG Viewty, care inregistrat vanzari globale de 1.5 milioane de unitati de la introducerea sa pe piata la sfarsitul anului 2007. LG Viewty a fost primul telefon LG dotat cu o camera de 5 megapixeli, cu un design deosebit si functii avansate.

“LG-KC550 reprezinta o solutie potrivita pentru utilizatorii care isi doresc un terminal ce are incorporata o camera foto de nivel profesional”, a declarat dl. Han Khyu, presedinte LG Electronics Romania.

Pentru a satisface si cei mai pretentiosi pasionati de jocuri, KC550 ofera functia de control al miscarii denumita M-toy care are un efect de giroscop. Prin inclinarea sau rotirea telefonului, utilizatorul poate juca darts si arunca sageti, poate pescui sau naviga.

Sursa: LG Electronics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *