YourSoftWay in programul Hyper-V de la Microsoft

YourSoftWay a incheiat un parteneriat cu Microsoft pentru a intra in programul Hyper-V si pune la dispozitie impreuna cu acesta, testarea serviciilor virtuale gratuit, pe o perioada de 2 luni.

Compania a decis incheierea unui nou parteneriat cu Microsoft Romania, in ceea ce priveste programul de virtualizare Hyper-V.

Aceasta actiune se incadreaza in strategia de crestere pe termen mediu si lung a platformei YourSoftWay si reprezinta un pas important in dezvoltarea companiei. De asemenea, reprezinta o confirmare a progresului si a succesului inregistrat in ultimele luni.

Your Yoft Way este un brand dezvoltat de TOP HoReCa si reprezinta primul provider de solutii de tipul Software as a Service (SAAS) de pe piata romaneasca. TOP HoReCa a dezvoltat platforma YourSoftWay.ro incepand cu anul 2006, timp in care a investit constant in dezvoltarea infrastructurii bazata pe tehnologie Microsoft si IBM.

TOP HoReCa a inregistrat in ultimul an o crestere de 40%, cu o cifra de afaceri cumulata de 1,5 mil. Euro. Din portofoliul companiei fac parte, pe langa YourSoftWay si brand-urile eXpresSoft si POSmarket.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *