Yahoo Mobile vine la WebCamp

Webcamp, prima intrevedere oficiala intr-un cadru nonconformist a intregii comunitati web din Romania isi extinde programul.

Ricardo Varela, Mobile Engineering Lead – Connected Life, Yahoo Europe, vine pentru prima data in Romania la Webcamp sa vorbeasca despre mobile development si widgeti pentru mobil, despre cum “un mic joc” poate ajunge o mare afacere.

Ricardo Varela a activat in cadrul unora din cele mai importante companii din lume printre care: Microsoft si Google, acum ocupandu-se de dezvoltarea conceptului Yahoo!s Connected Life.

Web designeri, developeri si dezvoltatori de web de renume vor fi cu toti prezenti in data de 9 iulie in Kristal Glam Club din Bucuresti, pentru a realiza o radiografie a web-ului romanesc si perspectivele acestuia, prin prisma noilor tendinte la nivel mondial. Vom face schimb de informatii, de opinii, de carti de vizita si chiar de… tricouri, avand in vedere ca tinuta lejera este obligatorie.

Inscrierile pentru eveniment se pot realiza pe site-ul http://www.webcamp.ro/ si au inceput din data de 25 iunie, in primele 3 zile inscriindu-se peste 200 de persoane. Obiectivul organizatorilor a fost initial de 200-250 de participanti, insa nimeni nu va ramane pe afara, daca are directa legatura cu domeniul web, este inscris si doreste sa fie prezent.

In cadrul evenimentului se va lansa oficial si concursul de realizare a site-ului http://www.jerryspizza.ro/ .

Organizatorii acestui eveniment sunt companiile Zarva Communication si Integral Group Media cu sustinerea Vendio Romania si Kristal Glam Club.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *