XenServer virtualizeaza serverele cu noi metode

 

Compania Citrix si compania Marathon Technologies, singurul furnizor de tehnologii fault-tolerant, high availability (HA) pentru servere fizice si virtuale, anunta dezvoltarea impreuna a capacitatilor XenServer HA disponibile in versiunea 5 a softului de virtualizare XenServer.

 – Clientii Citrix XenServer Enterprise si Platinum Edition beneficiaza acum de auto-restart high availability ca o componenta standard

– Datorita capacitatilor dezvoltate impreuna, Citrix XenServer si Marathon everRun VM sunt integrate complet pentru o instalare si o configurare rapida si un management pentru masinile virtuale pe 3 niveluri: basic HA, fault-tolerance la nivel de componenta si fault tolerance la nivel de sistem (disponibil incepand cu Q1 2009)

– Combinatia Citrix XenServer 5 si everRun VM este singura solutie disponibila pe piata care ofera disponibilitate selectiva si protectie fault-tolerant pentru aplicatii ce ruleaza pe masini virtuale.

 

XenServer HA este una din imbunatatirile cheie ale noului Citrix XenServer 5. Spre deosebire de alte produse care presupun un cost aditional pentru nivelul de baza HA, XenServer HA ofera tehnologia ca si functionalitate standard pentru clientii Citrix XenServer 5 Enterprise si Platinum Edition.

 

Colaborarea celor 2 companii in dezvoltarea XenServer HA are ca rezultat o integrare completa a XenServer HA si everRun VM. Beneficiile acestei integrari stranse pentru profesionistii IT includ:

– Administratorii IT pot instala niveluri aditionale de disponibilitate pentru everRun VM in cateva minute

– Atunci cand administratorii adauga everRun VM, va fi identificat in mod automat XenServer HA oferind astfel 3 nivele de disponibilitate

– Configurarea si managementul tuturor nivelelor de disponibilitate sunt realizate usor de la interfata de management web-based everRun Availability Center (EAC) pentru a oferi administratorilor un management simplificat al disponibilitatii.

 

Atunci cand este folosit impreuna cu everRun VM, Citrix XenServer este singura platforma de virtualizare care permite profesionistilor IT sa selecteze nivelul corect de disponibilitate pentru fiecare aplicatie. Clientii XenServer 5 care adauga everRun VM pot sa selecteze trei nivele de disponibilitate:

 

1. XenServer HA: Nivelul 1: Failover High Availability standard cu XenServer 5 Enteprise si Platinum Edition pentru detectia erorilor si auto-restart pentru aplicatii care accepta perioade extinse de downtime.

 

2. everRun VM: Nivelul 2: Component Level Fault Tolerance pentru aplicatii critice de business cu cerinte de downtime mic sau inexistent (de tip ERP si CRM) 3. everRun VM Lockstep Option: Nivelul.

 

3. System Level Fault Tolerance pentru aplicatiile cele mai critice care necesita downtime 0 si pierderi de date inexistente.

 

Atat upgrade-ul everRun VM availability pentru clientii Citrix XenServer 5 si bundle-ul everRun VM (XenServer 5 Enterprise Edition si everRun VM cu nivelul 1 si 2 de disponibilitate) vor fi disponibile incepand cu 30 octombrie 2008.

 

Sursa: www.genesys.ro

Autor: Maiorescu Titu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *