Windows 7 booteaza din ce in ce mai greu

Windows 7 BootIn prag de lansare a sistemului de operare Windows 7, o companie vine si arata cat de greu se misca produsul Microsoft. Iolo Technologies a facut un benchmark al sistemului de operare si a aflat ca acesta nu booteaza nicidecum mai rapid decat Windows Vista. Mai mult decat atat, Windows 7 booteaza intr-un un minut si 34 de secunde pana sa poata fi folosit, iar dupa trei luni de lucru, timpul de bootare ajunge la doua minute si 34 de secunde. Daca stam sa ne gandim ca o platforma Linux Ubuntu Karmic booteaza in aproximativ zece secunde, este o prapatie destul de mare intre cele doua sisteme de operare. Daca extrapolam datele, Windows 12 o sa booteze in, nici mai mult, nici mai putin de 20 de minute.

5 comentarii la „Windows 7 booteaza din ce in ce mai greu

 1. TheNazione

  Nu stiu cum au reusit performanta de a boota peste un minut..mie in 25 de secunde m-i se incarca total fiind gata de lucru. Si nu am o configuratie prea piternica, 2 GRAM, 2 GHz si o placa video integrata….

 2. alexx

  nu toata lumea are ca tine 2gh de ram. Daca nu ai inteles, astfel de teste se fac pe acea configuratie minima suportata de sistem.

 3. Puggy

  Cine ştie cîte aplicaţii aveau în bară sau cîte servicii pornea maşina respectivă…

 4. ionut

  Dupa 4 luni de folosinta ,cu foarte multe programe instalate ,imi buteaza in 30s ,in sec 31 intru pe net… cat despre linux….sa fim seriosi,multi nu stiu lucra in Windows !!!!! care e cel mai popular…daca le spui de Linux,se scarpina in cap si te intreaba cu ce sa manca..plus ca deja cei de la AsRock au scos placi de baza ce au implementata tehnologia “Instant boot” …si ma gandesc ca si ceilalti producatori nu se bor lasa mai prejos.

 5. Marco

  Nu stiu cu ce configuratie de calculator ai facut testul dar dar dupa cum vad ca mai majoritatea au butari destul de rapide, iar eu ce pot spune ca pe un sistem i7 cu 6 Gh rami merge bestial si chiar buteaza de 2 3 ori mai repede decat cu vista instalat pe acelasi sistem.Il am instalat cam de 3 4 luni si nu am vazut vre-o shimbare de butare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *