White Image, combaterea fraudelor si abuzurilor prin email

Membrii organizatiei Online Trust Alliance (OTA) au organizat pe 4 iunie la Copenhaga (Danemarca) si pe 8 iunie la Amsterdam (Olanda), sesiuni de evenimente cu scopul de a propune si de a dezbate o serie de principii menite sa aiba ca rezultat reducerea fraudelor si abuzurilor online.

White Image este singura companie din Romania, specializata in email marketing, care a participat, anul acesta, la intalnirile organizate de OTA si care sustine implementarea acestor principii.

In calitate de membru OTA, White Image este un sustinator asiduu al raspandirii celor mai bune practici in domeniu si isi propune sa le promoveze si pe plan local, sfatuind companiile romanesti implicate in activitati de email marketing in legatura cu modul optim in care sa-si protejeze clientii de infractiunile online.

Dupa o perioada de 30 de zile, in care principiile sunt deschise comentariilor publice, acestea vor fi propuse spre a fi adoptate, intr-un interval de 9 luni, de catre site-urile de e-commerce, institutiile financiare si companiile care isi desfasoara activitatatea online, indiferent de domeniul de activitate. Scopul este protejarea consumatorului de orice forma de frauda si abuz atunci cand utilizeaza internetul.

White Image este membru in cadrul OTA din ianuarie 2008. Este lider in solutii customizabile de email marketing, gestionand anual un volum de peste 60 milioane de emailuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *