Web 2.0 Push reduce costurile aplicatiilor web

Integrata in linia de echipamente Citrix NetScaler, noua tehnologie Web 2.0 Push creste viteza aplicatiilor web care “imping” datele catre utilizatori, oferind cu doar cateva servere experienta interactiunii in timp real.

Aplicatiile Web 2.0 trebuie sa mentina pentru perioade indelungate de timp, pentru fiecare utilizator, conexiuni deschise cu serverele de aplicatie pe care sunt instalate, ceea ce se traduce printr-o imobilizare a resurselor centrelor de date cu implicatii directe asupra performantei si scalabilitatii.

Citrix NetScaler este primul controller de livrare a aplicatiilor care optimizeaza acest proces “impingand” date direct catre mii de utilizatori simultan, degrevand serverele de aplicatii de aceasta sarcina consumatoare de resurse.

Aceasta noua capacitate permite echipamentelor NetScaler sa degreveze serverele de aplicatie de sarcinile nespecifice de gestionare a conexiunilor, scazand in acest mod numarul de servere necesar. Se reduce astfel “amprenta” serverelor de aplicatie in centrele de date si creste randamentul utilizarii acestora permitand unui numar mai mic de echipamente sa satisfaca un volum similar de solicitari, cu reduceri de pana la 90% prin scaderea necesarului de energie, a racirii si costurilor operationale.

Produsele Citrix sunt disponibile prin Genesys Distributie , unic Distribuitor Autorizat Citrix in Romania.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *