Vodafone Romania reduce tarifele de roaming pentru China

Vodafone Romania, operatorul roman de telefonie mobila, ofera promotional, in perioada 1-31 august 2008, tarife de roaming reduse pentru China, cu ocazia Jocurilor Olimpice, a anuntat acesta intr-un comunicat de presa.

Un client care se afla in roaming in China, si care are abonamentul Vodafone Simplu, va plati pentru un apel de 4 minute catre reteaua Vodafone Romania 1,19 euro, fara TVA, beneficiind de tariful sau national de 0,11 euro/min, la care se adauga taxa de conectare apel de 0,75 euro. Pentru un apel primit de un client Vodafone Passport aflat in China, acesta va plati taxa de conectare de 0,75 euro la fiecare 10 minute din aceeasi convorbire.

In plus, in luna august, utilizatorii serviciului standard de roaming, Vodafone World, care calatoresc in China, vor beneficia de tarifele Zonei 2 europene pentru apelurile in roaming in aceasta destinatie. Pentru clientii serviciilor pe baza de abonament, tariful pentru apelurile efectuate catre Romania devine 0,8 euro/minut (in retea partenera Vodafone), de la 1,2 euro/min, 1,05 euro/min (in reteaua altor operatori) si de la 1,4 euro/min. Pentru apelurile primite, clientii Vodafone Romania vor avea un tarif de 0,5 euro/min, fataa de tariful valabil in afara perioadei promotionale, de 0,65 euro/min. Tariful promotional pentru mesajele text este de 0,29 euro fata de 0,35 euro.

Pe perioada de desfasurare a promotiei, utilizatorii Cartelei Vodafone si Vodafone 2in1 care calatoresc in China beneficiaza de tariful de 0,59 euro/minut pentru apelurile primite, fata de 0,89 euro/minut si de 0,35 euro/SMS, fata de tariful normal de 0,45 euro pentru un mesaj text. Toate tarifele mentionate nu includ TVA.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.256.000 de clienti, la 30 iunie 2008. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 26 de tari si retele partenere in alte 40 de tari.

Sursa: Vodafone

Autor: Gabriel Florian

Un comentariu la „Vodafone Romania reduce tarifele de roaming pentru China

  1. mihai

    scump dom’le scump. La orange e mai ieftin, dar sunt servicii mai proaste. Ce operatori existau in epoca de piatra? Cred ca erau mai buni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *