Vodafone Romania lanseaza HTC Touch Diamond

Vodafone Romania ofera, in premiera, pe piata romaneasca, noul telefon HTC Touch Diamond, considerat ca fiind modelul de telefon cu cea mai buna experienta Internet si multimedia.

HTC Touch Diamond este disponibil in magazinele Vodafone Romania si ale partenerilor sai, la preturi incepand de la 349 euro, cu TVA inclus, pentru abonamentele pe doi ani.

Acest model de telefon a fost lansat la nivel international in luna mai a acestui an.

“Ne bucuram sa fim primul operator din Romania care ofera clientilor sai HTC Touch Diamond, un telefon de top care ofera atat functii variate, cat si simplitate in utilizare. Cu un design atragator si finisaje de calitate, HTC Touch Diamond este alegerea ideala pentru utilizatorii care isi doresc acces la Internet, video si comunitati online, pe langa functiile obisnuite ale unui telefon mobil performant”, a spus Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer Vodafone Romania.

Acest model de telefon ofera cea mai buna experienta de conectare la Internet la viteze HSDPA, de 9 ori mai mari decat vitezele 3G. In plus, utilizatorii se pot bucura de functii precum auto-rotirea ecranului.

HTC Touch Diamond este un telefon cu dimensiuni reduse – 102 mm (L) x 51 mm (l) x 11.35 mm (G) – cu un ecran de 2,8 inch, de inalta rezolutie si sensibil la atingere. Navigarea intuitiva este posibila prin atingerea ecranului sau prin tranzitii 3D animate. Noul model cantareste doar 110 g.

Modelul HTC Touch Diamond ofera performante multimedia deosebite, care includ accesul la servicii de muzica, video, precum si fotografii cu ajutorul camerei de 3,2 MP. Datorita memoriei interne de 4 GB, utilizatorii pot stoca o cantitate impresionanta de fotografii, muzica si filme.

Cu sistem de operare Windows Mobile 6.1 Professional, HTC Touch Diamond este compatibil cu solutiile de push e-mail, ceea ce il recomanda utilizatorilor care au nevoie de acces instant la e-mail. In plus, noul model dispune de GPS incorporat.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.921.000 de clienti, la 31 martie 2008. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile, cu 260 de milioane de clienti, la 31 martie 2008. Vodafone are divizii in 25 de tari de pe cinci continente, la care se adauga alte 42 de retele partenere.

Sursa: Vodafone ( www.vodafone.ro )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *