Visa va dezvolta software de plati mobile pentru Google Android

 

Visa dezvolta un software de plati mobile pentru handset-urile care utilizeaza sistemul de operare pentru telefoane mobile Android dezvoltat de Google.

Aplicatia va fi initial disponibila pentru descarcare pe handset-urile Android ale posesorilor de carduri Chase Visa din USA. Alti emitatori de carduri Visa vor urma in viitorul apropiat.

Utilizatorii de servicii de plati online vor primi notificari privind tranzactiile efectuate si ofertele promotionale de la vanzatori.

Serviciul va utiliza, de asemenea, tehnologia Android bazata pe locatie pentru a informa clientii Visa despre retailerii cei mai apropiati de locatia utilizatorului, care au oferte promotionale. De asemenea, utilizand sistemul vor putea sa localizeze cel mai apropiat ATM.

In plus, Visa dezvolta o aplicatie de plati care va permite clientilor sa efectueze fara contac fizic plati mobile in magazine utilizand handset-uri Nokia.

Primul handset Google Android a fost lansat saptamana trecuta in SUA de T-Mobile si va fi disponibil pentru clienti incepand cu luna viitoare.

 

Sursa: www.computerweekly.com

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *