Virtual Paper – soft multimedia pentru e-publishing

Prin Virtual Paper aveti oportunitatea sa publicati online orice carte, revista, ziar, catalog, brosura sau flyer, acestea fiind accesibile pe internet similar publicatiilor reale datorita animatiei care simuleaza rasfoirea paginilor.

Virtual Paper ofera editorilor si companiilor o interfata statistica pentru a putea analiza activitatea vizitatorilor publicatiilor online. Cu ajutorul instrumentelor de analiza se pot obtine date precum locatiile utilizatorilor, frecventa vizitelor, ce pagini au fost vizitate de catre fiecare utilizator, pe ce link-uri s-a dat click, timpul alocat de un utilizator unei pagini sau unei reclame si daca acesta a devenit client. Astfel, editorii pot studia activitatea vizitatorilor, isi pot adapta in timp real strategia de marketing si pot observa rezultatele deciziilor lor.

Aceasta solutie de e-paper (electronic paper) este adresata editurilor si trusturilor de presa care pot translata si reconforma continutul editorial dar si spatiile de publicitate, cu avantajul ca ziarul sau revista virtuala pot contine de acum inserturi multimedia (audio-video) si pot fi vizualizate de mult mai multi cititori, companiilor care, desi au materiale de marketing tiparite, pot transmite unui target mult mai larg dar si mai specific catalogul sau brosura virtuala si in acelasi timp agentiilor de media si advertising care pot tranzactiona spatii si machete de publicitate mult mai variate.

Printre avantajele tehnice ale Virtual Paper se pot numara optiunile de cautare in continut, navigare controlata catre orice pagina, “trimite articol unui prieten”, semne de carte/revista pe articolele favorite, cuprins vizual, zoom, integrare cu ad-serverul companiei client.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *