Utilizarea imaginilor ISO cu softul UltraISO 9.3

Ultraiso-9-Soft.roNu mai reprezinta un secret modul in care se utilizeaza o imagine ISO de CD sau de DVD. La fel de usor este sa si manevram informatia scrisa in aceste imagini, daca utilizam sofware-ul potrivit.

Aplicatia UltraISO, care are suport pentru un numar impresionat de formate de imagini virtuale.

Prin acest soft se pot extrage informatii din aceste imagini fara a fi nevoie sa ardeti in prealabil imaginea pe CD sau DVD.

In imaginile deschise se pot chiar insera fisiere fara sa fie afectata structura fisierului folosit – atentie insa cu imaginile speciale (cu mecanisme de protectie) care pot fi deteriorate in urma inserarii de fisiere suplimentare.

Aplicatia este insa mult mai puternica pentru ca este capabila sa creeze – fie prin clonarea unui disc fizic, fie printr-o constructie de la zero – fisiere care contin imagini virtuale. Am apreciat posibilitatea de a crea rapid fisiere .ISO sau .IMA pentru CD/DVD-uri, respectiv dischete

In concluzie putem spune ca aceasta aplicatie este una indispensabila in realizarea si modificarea imaginilor de CD/DVD. Urmariti videoclipul de mai jos pentru a vedea cum se instaleaza si cum ruleaza softul.

 

 

2 comentarii la „Utilizarea imaginilor ISO cu softul UltraISO 9.3

  1. master

    ms pentru videoclip. eu foloseam nero, dar cred ca promite si ultraiso

  2. raz3k

    softul asta e de preferat cand vrei sa umblii `deep` in imagine… sa adaugi/scoti informatii fara sa alterezi boot loader-ul, sa pui alt boot loader, sa modifici boot loaderul, etc.

    E foarte potent… asta si MagicISO care e cam aceeasi treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *