UPS-ul PowerWave 33

PowerWave 33 este noua gama de UPS-uri a producatorului elvetian Newave, care raspunde pe deplin cerintei tot mai mari de protectie a consumatorilor critici din datacentere impotriva problemelor de alimentare prezente in reteaua publica.

Aceste UPS-uri sunt ideale si pentru protectia aplicatiilor din domeniile financiar, IT, medical, industrial s.a.m.d.

UPS-urile PowerWave 33 sunt disponibile intr-o gama variata de puteri pentru o flexibilitate mai mare a alimentarii: 60 kVA – 80 kVA – 100 kVA – 120 kVA -160 kVA – 200 kVA. Pana la 10 sisteme UPS pot fi legate in paralel pentru cresterea capacitatii disponibile sau pentru redundanta, putandu-se ajunge la o capacitate maxima de 2000 kVA. Aceasta flexibilitate permite managerilor IT sa raspunda cerintelor actuale de consum si sa aiba perspectiva de a suplimenta puterea furnizata plecand de la aceleasi echipamente.

UPS-urile PowerWave 33 beneficiaza de posibilitati variate de configurare a cabinetelor externe de baterii pentru prelungirea timpului de autonomie pana la cateva ore, iar bateriile au o durata de viata de 10 ani. Solutia constructiva propusa de Newave ofera flexibilitate in alegerea numarului de baterii legate in serie, intre 40 si 50 de blocuri de 12V, spre deosebire de alti producatori la care numarul de baterii este fix.

– Forma compacta si suprafata mica de asezare

– Software de management NewavewatchTM precum si optiuni variate de conectivitate.

UPS-ul PowerWave 33 este rezultatul unor cercetari tehnice complexe menite sa ofere cea mai buna combinatie de fiabilitate, arhitectura scalabila, precum si costurile reduse de instalare si utilizare.

Pentru informatii suplimentare despre acest produs sau despre intreaga gama de echipamente de electroalimentare din portofoliu, contactati GENESYS DISTRIBUTIE – distribuitor autorizat in Romania, prin e-mail la sales@genesys.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *