Un nou proiect destinat bloggerilor

Reinvent Consulting a lansat un nou proiect online care se adreseaza bloggerilor. CitatulZilei.ro va transforma mii de bloguri intr-o entitate, o retea care scoate la iveala tot ceea ce este mai bun din ele, le stoarce esenta si ti-o pune pe tava, precizeaza compania.

 

“CitatulZilei.ro constituie o inovatie in ce priveste modalitatile de “access & sharing” ale informatiei de pe webloguri. Este vorba despre informatie vie, despre libertate de comunicare online, de control si interactivitate crescuta. Inteligenta colectiva este “imblanzita” si adusa la un loc, in ceea ce speram ca va fi cea mai mare concentratie de idei destepte/site. In plus, odata cu noile orizonturi pentru interactivitate, aducem la indemana si auto-promovarea, facand astfel ca succesul sa fie accesibil oricarui blogger. Sau, cel putin, mai mult decat era pana acum!” a spus Octav Dafinoiu, PR Responsible la Reinvent Consulting.

 

“Am creat o platforma cu toate caracteristicile web 2.0: oferim servicii web utile, situam contentul pe primul loc si oferim userilor posibilitatea de a pune intr-o forma originala content deja existent, incurajam calitatea si creativitatea, cladim o comunitate prin networking”, mai precizeaza acesta.

 

Reinvent Consulting este o companie romaneasca de consultanta in afaceri. Aria de expertiza o reprezinta consultanta comerciala, infiintarile de societati comerciale, consultanta financiar-contabila, domenii in care echipa Reinvent Consulting are o experienta de aproape 8 ani.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *