Un nou pachet Orange Care

Compania Orange a anuntat lansarea noului pachet Orange Care, un nou portofoliu de servicii de asistenta care vor asigura protectie nu doar pentru aparat in sine, ci si pentru informatiile, continutul si datele tot mai valoroase pe care utilizatorii de telefoane mobile le pastreaza in propriile telefoane. Pachetul de asistenta pe trei niveluri acopera transferul de continut in magazinele Orange, asigurarea prin servicii de copii de rezerva/ sincronizare date si reciclarea pentru telefoanele respective. Serviciul este conceput pentru a oferi asistenta clientilor pe intreaga durata a relatiei lor cu Orange.

Portofoliul Orange Care ofera clientilor trei niveluri de servicii care se vor axa initial pe clientii de telefonie mobila, dar se vor extinde prin adaugarea pe viitor a unei oferte pentru laptop-uri. Serviciile includ trei optiuni, transfer de contacte si continut, asigurare si copii de rezerva si reciclare.

Transfer de contacte si continut se va putea realiza la punctul de vanzare: atunci cand clientii achizitioneaza un nou telefon de la un magazin Orange, Orange le va propune si efectuarea transferului de continut de pe vechiul lor telefon. Clientii pot opta pentru realizarea automata a unor copii de rezerva a contactelor lor in reteaua Orange prin standardul OTA la intervale regulate, incepand din momentul respectiv.

Asigurare si copii de rezerva reprezinta un serviciu de garantie extinsa, precum si efectuarea periodica a copiilor de rezerva a contactelor si a continutului (fotografii, muzica etc.) prin magazinele Orange si/sau prin standardul OTA .

In cadrul programului de reciclare, Orange va incuraja clientii sa isi recicleze telefoanele vechi atunci cand acestia hotarasc scoaterea lor din uz.

Clientii vor putea plati fie un tarif unic initial, fie un abonament lunar. Si cei care nu sunt clienti Orange pot beneficia de Orange Care; vor avea acces la servicii precum transferul de continut pe baza unui tarif unic initial si la serviciul Orange de reciclare fara a fi nevoiti sa devina clienti Orange.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *