Un nou kit de memorii performante pentru notebook-uri de la Kingston

 

Compania Kingston Technology Company, liderul mondial independent in produse de memorie a lansat in premiera noile memorii cu latenta ultra joasa HyperX® DDR3 SO-DIMM. Noile module de memorie destinate notebook-urilor sunt concepute special pentru upgrade-uri, oferind mult mai mult decat performanta unor memorii strandard.

Noile module de memorie Kingston HyperX se diferentiaza imediat, atat prin valorile ultra-joase ale latentelor cu care vin presetate, cat si prin noul disipator de caldura. Disipatorul din aluminiu este capabil sa elimine caldura generata de memorie mai bine decat orice alt metal, sporind astfel performanta.

“Utilizatorii finali isi folosesc tot mai mult notebook-urile pentru aplicatiile complexe cum sunt editarea video si foto sau rularea simultana a mai multor programe. Aceste operatii reduc viteza sistemului si necesita configuratii de memorii de inalta performanta care sa ruleze la viteze mari,” a declarat Mihai Marcu, Business Development Representative Kingston, Bulgaria, Moldova, Romania. “Modulele de memorie HyperX DDR3 sunt usor de instalat si furnizeaza instantaneu performante superioare, pe care utilizatorul le va remarca atunci cand ruleaza aplicatiile diverse”.

Kingston HyperX beneficiaza de o garantie pe durata de viata (www.kingston.com/wa). Pentru informatii detaliate, va rugam sa vizitati site-ul Kingston la www.kingston.com/Europe.

Specificatii Kingston HyperX DDR3 SO-DIMM

Cod produs Capacitate si specificatii Pret estimativ cu TVA

KHX8500S3ULK2/4G 4GB cu latenta ultra-joasa, 1066MHz

(CL5-5-5-15 @ 1,5v), kit de 2 unitati 770 Lei

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *