Un nou GPS, Moov 580 Europe Plus

mio-moov-500Mio Technology a lansat GPS-ul Moov 580 Europe Plus, un nou model din gama Moov. Gama Moov 500 ofera ecrane mari de 4,7 inci si harti actualizate.

Moov 580 vine echipat cu o rama de aluminium, cu un ecran de 4,7” tratat anti-reflex, permitand un spatiu de afisare mai mare, o vizualizare mai clara a hartilor, a icoanelor si optiunilor din meniu.

Dispozitivele din aceasta serie au o grosime doar de 18mm, ceea ce inseamna ca sunt mai usoare si mai facil de transportat.

Dispozitivul ofera posibilitatea de a descarca puncte de interes (POI) prin intermediul internetului, functia de cautare locala, in parteneriat cu furnizori locali de continut pentru informatii actualizate despre hoteluri, magazine si servicii, functia de navigare foto NavPix care le permite utilizatorilor sa creeze, sa impartaseasca si sa inmagazineze locatii folosind fotografii etichetate geografic si oferind accesul la peste un milion de fotografii ale cladirilor si locurilor, salvate cu coordonate geografice prin Flickr(TM) si GoogleEarth.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *