Un nou abonament ClickNet Business

Operatorul de telefonie si telecomunicatii, Romtelecom, adauga in portofoliul de produse si pachete Internet, un nou abonament cu viteza de 12Mbps, la sectiunea ClickNet Business, informeaza un comunicat al companiei.

Romtelecom anunta reduceri ale preturilor la abonamente cu pana la 50 la suta si marirea vitezei de la 2Mbps la 3Mbps pentru acelasi tarif.

Cele mai mari reduceri de pret, de 20, respectiv 12 euro, se aplica abonamentelor ClickNet cu viteze de 20 si 8 Mbps, pentru care se va plati un tarif promotional de 19, respectiv 12,5 euro, fara TVA. Toate produsele ClickNet pentru clientii persoane juridice includ, de asemenea, pe langa conexiunea la Internet, un cont de e-mail cu o capacitate de 7 Gb pe platforma Google si un spatiu de gazduire pentru o pagina de internet de 30 pana la 100 MB, sau solutia de gazduire profesionala Be Online Start si un modem gratuit, in functie de perioada contractuala. La cerere, clientii pot primi, de asemenea gratuit, un IP static, in cazul abonamentelor ClickNet 3 Mbps si 6 Mbps.

Romtelecom este lider pe segmentul business de internet broadband, iar in ultimul an si jumatate compania a lansat aproape 30 de noi produse business.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *