Ultimele produse Topex prezentate la CERF 2008

Pentru al patrulea an consecutiv TOPEX isi anunta prezenta la cea a XVII-a editie a evenimentului CERF – Expozitia si Conferinta Internationala de Tehnologia Informatiei si Comunicatii, organizata de Expotek in perioada 7 – 11 mai.

Dupa recenta lansare de la Mobile World Congress Barcelona, compania TOPEX isi va prezenta ultimele produse, pentru prima data pe piata din Romania, in cadrul evenimentului CERF Bucuresti, cel mai mare forum IT&C din Romania care prezinta solutii IT digitale si de comunicatii pentru afaceri si pentru utilizatorii individuali.

TOPEX VoisTel, TOPEX VoiBridge si TOPEX VoxiPlus sunt destinate companiilor mici si mijlocii si sunt disponibile in configuratii multiple permitand oricarei companii sa isi customizeze propriile solutii in functie de nevoile lor de investitii, securitate si simplitate, satisfacand in acest fel cei mai exigenti utilizatori.

Aceste produse sunt create special pentru a indeplini cerintele pietelor VoIP si de a permite clientilor sa implementeze servicii VoIP cu costuri minime si recuperarea rapida a investitiei.

TOPEX propune de asemenea pentru acest eveniment si principala sa directie din anul 2007, Router-ul Bytton. Router-ul TOPEX Bytton HSDPA Wireless Broadband este un echipament profesional multifunctional care ofera conectivitate pentru o linie de voce (telefon sau centrala) si acces internet pentru o retea locala de computere prin intermediul retelelor publice mobile. Serveste de asemenea ca Router VPN cu Firewall, Server LAN si Server de Supraveghere Video. Router-ul actioneaza si ca instrument de optimizare a apelurilor fix-mobil cu capabilitate de Least Cost Routing.

sursa: Topex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *