TrustPort – Securitate software in linia intai

Lansarea solutiilor de securitate TrustPort Antivirus si TrustPort PC Security, un plus de protectie a statiilor de lucru.

TrustPort Cehia este feed-back-ul utilizatorilor individuali si a segmentului de business (companii mari, medi sau mici), fiind ca un barometru real, luat in calcul pentru dezvoltarea si imbunatatirea continua a solutiilor de securitate.

Compania ofera prin aceste solutii protectie in timp real, administrare centralizata imbunatatita cu cel mai bun raport pret/calitate, utilitati, functionalitate, siguranta si protectie completa. Lupta impotriva crimei cibernetice prin educarea utilizatorilor impotriva atacurilor informatice, unele bazate pe inginerie sociala, se desfasoara pe mai multe planuri, atat pentru intelegerea si prevenirea fenomenului cat mai ales pentru combaterea si eradicarea globala a pierderilor inregistrate de companii. Costurile pentru protejarea retelelor nu sunt semnificative, ele sunt predefinite si depind de numarul de utilizatori si de nivelul de protectie solicitat de client.

Criteriile de eficienta economico-financiara pot fi grav afectate chiar si atunci cand infectarea survine de la un singur utilizator. Suita de optiuni de securizare pe care v-o oferim se constitue din :

TrustPort Internet Gateway – poate fi implementat ca o solutie completa de protectie antivirus, antispam, antispyware cu efecte considerabile in diminuarea costurilor companiei in lupta contra pericolelor aparute de pe internet, in special impotriva SPAM-urilor, folosind mai putine resurse hardware pentru fiecare statie in parte. Solutia se poate folosi in diverse moduri, prin integrarea pe aceeasi statie cu serverul de email, sau pe un server propriu in fata serverului de email. TrustPort Internet Gateway scaneaza impotriva infectiilor emailurile venite atat de pe internet dar si cele ce pleaca din reteaua locala.

TrustPort Webfilter – nivel ridicat de protectie cu beneficii in reducerea costurilor companiei, dotat cu abilitati de filtrare, blocand sau permitand utilizatorilor accesul la anumite pagini web, monitorizand in permanenta paginile vizitate. Prin aceste mecanisme ofera administratorilor de retea supravegherea completa si continua a traficului realizat de operatori pe internet.

Impreuna cele doua solutii pot lucra pe aceeasi statie in mai multe tipuri de configuratie a retelei, asigurand astfel un trafic normal fara supraincarcarii nedorite ale retelei. Toate aceste informatii si mai multe puteti gasi pe site-ul www.trustport.ro .

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *