Trei noi telefoane de top acum si in Romania

Nokia-e75-Soft.roOferta Vodafone de telefoane mobile s-a imbogatit cu trei noi modele de top: Nokia E75, LG KM900 Arena si Samsung S8300 Ultra Touch.

Nokia E75 este realizat in special pentru mesageria electronica, acest nou telefon oferind o experienta similara utilizarii e-mail-ului pe desktop.

El integreaza tehnologiile HSDPA (de pana la 3,6 Mbps) si Wi-Fi (pentru un transfer  de pana la 54 Mbps), dispune de tastatura full QWERTY glisanta laterala, are camera foto/video de 3,2 MP si iesire audio de 3,5 mm.

La Vodafone, E75 poate fi gasit la un pret de 309 euro (TVA inclus), dar numai in cazul contractarii pentru doi ani a celui mai scump abonament – Vodafone 400, care costa 43 euro/luna (cu 400 de minute in retea incluse).

Magazinele virtuale afiseaza pentru acest model preturi incepand cu 1.700 lei.

Cel de-al doilea model, asteptat de utilizatorii din intreaga lume, este LG KM900 Arena. In Romania acesta a intrat la un pret ce incepe de la 269 euro (cu TVA) in reteaua Vodafone (pentru un abonament pe doi ani), in timp ce magazinele online il afiseaza cu circa 1.500-1.600 lei.

Acest telefon seama foarte mult cu Apple iPhone si Samsung Omnia.

In afara tehnologiilor HSDPA 7,2 Mbps si Wi-Fi, se numara tehnologia Dolby Mobile pentru muzica si video, ecranul tactil WVGA ce ofera o claritate de patru ori mai mare decat ecranele QVGA standard si posibilitatea de stocare de pana la 40 GB.

Samsung S8300 Ultra Touch are un pret de pornire de 329 euro (cu TVA), in reteaua Vodafone. Este un telefon high-end ce asigura acces la Internet si date mobile de mare viteza, de pana la 7,2 Mbps, cu ecran tactil generos, de 2,8 inch si rezolutie de 240×400 pixeli.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *