Tornado Sistems a inaugurat Cisco Demo Center

 

La inceputul lunii trecute, cu ocazia NETWELL, evenimentul anual dedicat partenerilor din zona de networking,

Recent, Tornado Sistems a inaugurat „CISCO DEMO CENTER”, un spatiu dedicat in exclusivitate solutiilor promovate de gigantul american.

Solutiile prezentate sunt customizabile si se adreaza tuturor companiilor care vor sa-si sporeasca eficienta si productivitatea, fie ca e vorba de firme mici, medii sau corporatii.

Sunt acoperite 4 zone de interes major: Wireless, Securitate, Voce si Comunicare Unificata.

„CISCO Demo CENTER” pune la dispozitia clientilor aplicatii, echipamente si experti pregatiti sa creeze solutii personalizate. Pentru realizarea acestui nou spatiu dedicat CISCO, Tornado Sistems a investit peste 200,000 USD.

„Vrem sa demonstram viabilitatea si functionalitatea solutiilor Cisco oferite clientilor impreuna cu Tornado Sistems. Prin acest „CISCO Demo CENTER” ne dorim sa trecem dincolo de datele prezentate in documentatiile tehnice si sa oferim posibilitatea ca o investitie in infrastructura de comunicatii sa fie testata si analizata inainte de implementare.” declara Dan Gabor, Presales Manager – Tornado Sistems.

De asemenea, „CISCO Demo CENTER” ofera posibilitatea unui „hands-on” training tuturor partenerilor care urmeaza cursuri Cisco in centrul de training Tornado.

 

 

 

Sursa: Tornado Sistems

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *