TOPEX promoveaza solutiile de telefonie IP

Compania TOPEX a organizat in data de 4 martie 2009, la Hotel JW Marriott, sala Galati, seminarul cu titlul “Solutii TOPEX de telefonie IP pentru segmentul SMB si Enterprise”.

Evenimentul organizat de TOPEX a reunit reprezentantii unor firme de renume din piata telecom romaneasca, participarea numeroasa fiind inca o dovada a faptului ca exista un interes din ce in ce mai mare pentru comunicatiile IP.

Cu siguranta IP este tehnologia viitorului pregatita pentru furnizarea tuturor serviciilor de comunicatii, iar seminarul TOPEX a prezentat detalii despre modul in care o afacere poate fi mai profitabila utilizand centrala telefonica IP, TOPEX VoisTel.

Acest echipament ofera functionalitati si servicii PBX complete si imbunatateste comunicatiile intreprinderii cu noi aplicatii datorita infrastructurii IP. Pe langa caracteristicile unui IP PBX clasic, echipamentul TOPEX incorporeaza si cartele GSM pentru convergenta cu retelele mobile. Echipamentul suporta interfete ISDN PRI (E1) sau ISDN-BRI si VoIP impreuna cu canale GSM/3G. Modularitatea hardware si software permite companiei sa creeze propria solutie in concordanta cu necesitatile proprii. Prin intermediul placilor GSM/UMTS integrate, toate apelurile pot fi administrate intr-un mod eficient, oferind posibilitatea convergentei intre toate tipurile de retele in propriul sistem de comunicatii: PSTN, IP si mobil.

Deoarece intr-o piata dinamica precum cea a telecomunicatiilor este important ca o companie sa cunoasca si sa inteleaga noutatile din domeniu pentru a putea fi competitiva, la sfarsitul prezentarii au fost organizate aplicatii live cu produsul IP PBX, TOPEX VoisTel. Prin intermediul acestora, participantii au avut ocazia sa testeze performantele echipamentului si sa primeasca raspunsuri de la specialisti, exemplificate prin demonstratii.

Interesul invitatilor pentru tematica prezentata la acest eveniment intareste convingerea TOPEX ca este necesar sa vina in intampinarea nevoilor de comunicare ale companiilor astfel incat acestea sa faca fata provocarilor si schimbarilor actuale ale pietei.

TOPEX este o companie romaneasca ce produce echipamente de telecomunicatii destinate operatorilor de retele fixe si mobile precum si integratorilor IT&C. Are o experienta de peste 19 ani in cercetarea, dezvoltarea si productia echipamentelor de telecomunicatii civile si militare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *