TOPEX Produsul Anului 2008

Compania TOPEX a anuntat astazi faptul ca Technology Marketing Corporation (TMC) INTERNET TELEPHONY a numit VoisTel ca solutie castigatoare a Premiului pentru Produsul Anului 2008.

Compania TOPEX VoisTel este o centrala telefonica IP perfecta pentru sectorul afacerilor mici si mijlocii. Ofera functionalitati si servicii PBX complete si imbunatateste comunicatiile intreprinderii cu noi aplicatii datorita infrastructurii IP. Pe langa caracteristicile unui IP PBX clasic, echipamentul TOPEX incorporeaza si cartele GSM pentru convergenta cu retelele mobile. Echipamentul suporta interfete ISDN PRI (E1) sau ISDN-BRI si VoIP impreuna cu canale GSM/3G. Modularitatea hardware si software permite companiei sa creeze propria solutie in concordanta cu necesitatile proprii. Prin intermediul placilor GSM/UMTS integrate, toate apelurile pot fi administrate intr-un mod eficient, oferind posibilitatea convergentei intre toate tipurile de retele in propriul sistem de comunicatii: PSTN, IP si mobile.

Technology Marketing Corporation (TMC) detine 4 publicatii tiparite: Customer Inter@ction Solutions, revista INTERNET TELEPHONY, Unified Communications si NGN magazine. TMCnet, website-ul TMC, este principala sursa de stiri si articole pentru industria comunicatiilor si tehnologiei. TMCnet are aproximativ trei milioane de cititori unici in fiecare luna.

 

 

Sursa: TCM

Autor: Mihaela Radulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *