ThinkPad X300, acum si in Romania

Lenovo a prezentat pe piata romaneasca mult-asteptatul notebook ThinkPad X300, cel mai usor si mai bine echipat cu functii multiple din clasa sa, creat pentru cei mai exigenti utilizatori dependenti de mobilitate. Ultraportabilul notebook, extrem de usor, masoara mai putin de 1,85 cm in punctul sau cel mai subtire, aproximativ cat diametrul unei monede americane de 25 de centi, si are o greutate minima de 1,33 kg.

[Lenovo x300] ThinkPad X300 combina un numar de tehnologii de varf precum SSD (solid state hard drive), backlit LED display, baterie cu durata de viata extinsa si optiuni superioare de conectivitate wireless.

Clasificat EPEAT Gold datorita atributelor sale ecologice superioare, modelul beneficiaza de un numar ridicat de tehnologii care respecta mediul inconjurator, precum procesoarele low-voltage.

“Notebook-ul ThinkPad X300 marcheaza un pas de maxima importanta pentru familia ThinkPad,” a spus Aurel Netin, Lenovo Country General Manager Romania & Moldova. „Seria ThinkPad a avut o misiune de pionierat in ceea ce priveste designul PC-urilor timp de mai bine de 15 ani, ridicand standardele inovatiei si concentrandu-se asupra nevoilor utilizatorilor de ThinkPad, si anume: calitate, durabilitate si functionalitate. Suntem bucurosi ca putem oferi clientilor nostri un laptop care sa fie extrem de subtire si foarte usor, dar care sa ofere in acelasi timp si o durata de viata extinsa a bateriei, porturi USB si inscriptor de DVD. Asteptarea lor a luat sfarsit si toate aceste caracteristici se regasesc in modelul ThinkPad X300, cel mai subtire si mai usor ThinkPad existent pe piata,” a adaugat Netin.

[Lenovo slim] Notebook-ul ThinkPad X300 este oferit incepand cu pretul de 3240 USD. Preturile nu contin TVA.

( http://www.lenovo.com/ )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *