T-Mobile si Acer pun accentul pe dispozitive Android

Companiile T-Mobile si Acer vor lansa smartphone-uri bazate pe platforma mobila open-source Google Android.

T-Mobile intentioneaza sa ofere dispozitivul in cadrul T-Mobile G1 la inceputul acestei veri, insa nu a oferit mai multe detalii, iar Acer a anuntat ca va lansa dispozitive Adroid in trimestrul 3.

Acer s-a alaturat in aceasta saptamana Open Handset Alliance si a spus ca va lansa smartphone-uri bazate pe platforma open-source Adroid pana la sfarsitul acestui an.

Producatorul de computere va lansa de asemenea si netbook-uri Acer Aspire One bazate pe platforma Android, acestea urmand a fi lansate pe piata inaintea smartphone-urilor.

Stirea despre lansarea de telefoane Android vine intr-un moment in care competitorii isi imbunatatesc sistemele de operare si pregatesc lansari de noi produse in efortul de a-si consolida pozitia pe piata smartphone lucrativa.

Research in Motion tocmai si-a imbunatatit sistemul sau de operare BlackBerry adaugandu-i suport pentru touchscreen si un browsing mai rapid, in timp ce Apple va lansa iPhone OS versiunea 3.0, cu noi imbunatatiri si probabil un nou model iPhone. Si Microsoft pregateste update-uri la software-ul sau Windows Mobile.

Multi se asteapta ca Adroid sa fie un competitor puternic in spatiul mobile OS foarte aglomerat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *