Symantec lanseaza Enterprise Vault 8

Compania antivirusSymantec anunta lansarea produsului Enterprise Vault 8.0, cea mai noua versiune a platformei performante de arhivare a emailului si a continutului electronic. Lansata odata cu aniversarea a 10 ani de existenta a produsului Enterprise Vault, versiunea 8.0 ofera clientilor cea mai eficienta platforma de arhivare inteligenta, cu multiple modalitati de reducere a costurilor privind stocarea informatiei nestructurate cum ar fi emailul, fisierele si continutul SharePoint.

Din 1999, Enterprise Vault a fost adoptat global de catre peste 10,000 de organizatii si in fiecare an este recunoscut de catre firme importante de analiza pentru pozitia de lider in piata de arhivare si e-discovery. Enterprise Vault 8.0 continua traditia oferind imbunatatiri semnificative pentru optimizarea stocarii, usurinta in utilizare si descoperirea electronica economisind pentru clienti pana la 60% din costurile de stocare a informatiilor nestructurate prin tehnologia sa de arhivare.

* Economii semnificative ale costurilor: Enterprise Vault 8.0 ofera reducere avansata a stocarii folosind stocare optimizata a unei singure copii. Arhiva pastreaza doar o copie a emailurilor individuale, a atasamentelor si a fisierelor, indiferent de cate ori apare informatia in aplicatia originala.

* Descoperire electronica accelerata : Folosind prima functie Guided Review din industrie ca parte din Enterprise Vault Discovery Accelerator, utilizatorii pot analiza si filtra rezultatele cautarilor, gasi rapid cu doar cateva clickuri cele mai relevante continuturi, ajutand la reducerea costurilor si riscurilor e-discovery.

* Administrare usoara: Noul Getting Started Wizard permite administratorilor sa porneasca si sa ruleze Enterprise Vault in cateva minute iar noul Common Tasks Dashboard simplifica administrarea prin furnizarea accesului rapid la sarcini si operatii comune.

4 comentarii la „Symantec lanseaza Enterprise Vault 8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *