Symantec Customers Consolidate Security Technologies pentru imbunatatirea protectiei

 

Symantec Endpoint Protection and Symantec Mail Security adreseaza amenintarile de securitate la nivel endpoint si email gateway Symantec Corp. a anuntat implementarea Symantec Endpoint Protection si Symantec Mail Security in AMN Healthcare and Media General, Inc. pentru securizarea endpoint-urilor – incluzand desktop-uri, laptop-uri si alta aparatura mobila – si pentru protejarea sistemelor de email.

 Cu Symantec, AMN Healthcare and Media General poate lucra cu un singur furnizor acreditat pentru a imbunatati performanta notabil si costurile, inlocuind tehnologiile apartinand mai multor furnizori.

Symantec Endpoint Protection asigura o aparare neegalata impotriva malware-urilor pentru laptop-uri, desktop-uri si servere prin combinarea tehnologiei Symantec AntiVirus cu o avansata preventie a amenintarilor pentru a creste protectia si a ajuta la scaderea costului total de detinere(TCO). Symantec Mail Security livreaza antispam, antivirus si o avansata tehnologie de filtrare a continutului, disponibila in mediu fizic sau virtual, pentru a proteja impotriva amenintarilor malitioase, incluzand email-urile in sosire sau plecare si mesajele generate instant de amenintare.

„Odata ce problemele de amenintare si acordurile interne schimba profilul de risc al companiei, se naste nevoia pentru clienti si gateway-uri integrate” a spus Chris Christiansen, vice presedinte pentru grupul de produse de securitate si servicii al IDC. „Reducand agentii si tablourile de bord se imbunateste administrarea securitatii si reducerea riscurilor. Un singur furnizor de solutii poate fi foarte avantajos din perspectiva supraincarcarii administrative, a bugetelor operationale predictibile, a serviciilor pentru clienti fiabile si a suportului in timp.”

Media General, o companie de comunicatii bazata in Southeast, a recunoscut ca software-ul desfasurat nu furniza nivelul de securitate pe care afacerea il cerea si a instalat Symantec Endpoint Protection pentru a asigura o solutie endpoint mai cuprinzatoare. Au instalat Endpoint Protection pe mai mult de 9.000 de calculatoare, incluzand laptop-uri, distribuite pe o arie geografica larga. Compania de asemenea implementeaza facilitati avansate ale Symantec Endpoint Protection, incluzand desktop firewall, preventie a intruziunilor si capabilitati de control a aplicatiei si aparaturii. Pentru a controla cresterea spam-urilor, Media General a instalat 8.160 de aplicatii.

„Daca un cod malitios de virus inchide sistemele ce ne guverneaza reteaua, nu vom fi in stare sa avem un ziar la usa, sau sa tinem o statie in emisie”, a spus Mike Miller, director al securitatii informatiei, Media General. „Consola administrativa in Symantec Endpoint Protection ne permite sa dam de la distanta membrilor IT acces la masinile aflate sub controlul lor. Aceasta scuteste din incarcatura unui grup de securitate centralizat – nu vor trebui sa treaca prin loguri si alerte in timp ce ne permite sa detectam rapid infectiile inainte ca intruzia sa prinda contur epidemic”.

 

Autor: Gabriel Florian

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *