Sybase iAnywhere este numarul 1 in lume in Mobile Device Management

 

Sybase a anuntat astazi faptul ca intr-un raport recent, Worldwide Mobile Device Management Enterprise 2008-2012 Forecast si 2007 Vendor Shares, compania IDC a recunoscut Sybase iAnywhere ca leader in mobile device management, pentru al saptelea an consecutiv.

Sybase iAnywhere a obtinut cele mai mari venituri si cea mai mare cota de piata dintr-o lista finala de 16 companii de top, care impreuna formeaza aproape 90% din piata si dintre care fac parte furnizori importanti de sisteme de management, companii de mobilitate, precum si firme axate pe MDM (mobile device management).

”In 2008, IDC a observat adaugarea de catre furnizorii de MDM a unor capabilitati avansate de securitate, cum ar fi full disk encryption, antivirus si firewall, ce sunt adaptate valorilor din mediul enterprise” a spus Sean Ryan, Research Analyst, Mobile Enterprise, IDC. “Diferentele dintre managementul mobil si securitate se micsoreaza. Pe masura ce tot mai multe companii evalueaza solutii de tip MDM, va deveni esentiala gasirea unei solutii care sa furnizeze un management integrat si functionalitati de securitate pentru infrastructuri mobile diverse si pentru terminale diferite.”

“Suntem extrem de incantati de faptul ca Sybase iAnywhere este recunoscut de catre IDC ca fiind leader in furnizarea de solutii MDM, pentru al saptelea an consecutiv”, a spus Terry Stepien, presedintele Sybase iAnywhere. “Solutiile Mobile Device Management si securitatea continua sa fie o prioritate de top pentru clientii nostri si o preocupare cheie pentru noi, ca si companie. In plus, in 2009 vom continua sa ne demonstram leadership-ul in mobilitate prin oferirea catre clienti a celei mai integrate si robuste platforme de aplicatii de tip mobile enterprise din industrie, impreuna cu cele mai bune functionalitati de device management si securitate.”

 

 

 

Sursa:www.relational.ro

Autor: George Calinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *