Supravietuieste Vista dupa Windows 7?

Vista-Shutdown-Soft.roNe-am pus o intrebare destul de realista. Daca un sistem de operare nu se dovedeste un real succes, atunci acesta va consuma resurse importante ale Microsoft.

Prin urmare compania va fi nevoita sa realizeze platforma de suport necesara, lucru care va aduce costuri suplimentare consistente.

Cu alte cuvinte, doreste Microsoft sa mai ofere respiratie artificiala lui Vista, dupa ce va lansa Windows 7?

Cu versiunile precedente de Windows, Microsoft a folosit o perioada de tranzitie in care atat varianta veche, cat si cea noua erau disponibile pentru a ajuta clientii corporate sa administreze schimbarea la noua versiune a sistemului de operare.

De aceasta data, Microsoft vrea sa ne faca sa uitam cat mai repede de problemele Vista, si, din aceasta cauza, ar putea sa opreasca vanzarea imediat ce Windows 7 va fi lansat.

“Nu stim daca producatorii de computere vor mai putea sa distribuie Vista dupa ce Windows 7 va fi disponibil. Un client enterprise, care a cumparat Windows 7 preinstalat cu un computer poate face downgrade la Vista daca doreste acest lucru, asemanator modului in care poate face acest lucru cu Vista si XP,” a scris Richard Francis, manager general Windows, intr-un e-mail.

Deci, ca si concluzia noastra, Microsoft nu va mai oferi suport pentru toate versiunile Vista incepand cu Aprilie 2012.

Multe sperante au fost puse in Vista, dar utilizatorii au gasit sistemul de operare incet, pe unele computere, si au avut plangeri privind numarul mare de mesaje de securitate afisate pentru anumite sarcini.

Insa, Microsoft se pare ca este sigur ca nimeni nu va duce dorul Vista, odata ce Windows 7 va fi lansat.

 

 

2 comentarii la „Supravietuieste Vista dupa Windows 7?

  1. mihai laurentiu

    Foarte corect. Industrialii de Microsoft vor face tot posibilul sa se debaraseze de balastul in plus si vor opta pentru eliminarea Vista. Acest sistem de operare este un urias consumator de resurse pentru orice companie si nici o sansa ca W7 sa fie cu ceva mai bun.

  2. Mihai

    …nu cred :mrgreen: ..ceva mai bun ca XP nu este momentan ❗

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *