Studiu global pe managementul performantei aplicatiilor

CA, reprezentata in Romania de SolvIT Networks, a anuntat astazi rezultatele unui studiu realizat cu profesionisi IT asupra modului in care privesc companiile experinta online a clientului si asupra modului in care acestea manageriaza performanta aplicatiilor.

Studiul global, realizat online de catre IDG Research Services, a concluzionat ca majoritatea respondentilor recunosc importanta experientei clientului cat si impactul pe care aceasta il are asupra productivitatii si venitului. Studiul a dezvaluit de asemenea, faptul ca 90% dintre respondenti cred ca implementarea unei solutii de Management al Performantei Aplicatiei (APM) ar duce la crearea unui proces eficace de detectare si rezolvare a problemelor legate de performanta.

Studiul sponsorizat de CA, neutru in ceea ce priveste vanzatorul, a avut drept public tinta specialistii din domeniul IT din S.U.A., Marea Britanie, Germania, Australia, China, Brazilia si Mexic, dintre care 21% detin pozitii de nivel C. In total au participat la studiu 400 de specialisti, cate 100 din S.U.A., Europa, Asia-Pacific si America Latina.

Dintre respondentii chestionati, 80% au fost de acord ca este foarte important sa inteleaga experienta clientiilor in momentul in care acestia acceseaza serviciile online. De asemenea, aproape 90% au considerat ca este foarte importanta intelegerea impactului asupra afacerii pe care o au aplicatiile neperformante de tranzactionare destinate clientului. Dintre cei care considera ca monitorizarea si masurarea experientei utilizatorului final este importanta, 87% afirma ca este foarte important sa se coreleze elementele tranzactionale cu componentele aplicatiei si componentele hardware de care depind.

La nivel mondial, 60 % dintre respondenti asociaza in mod frecvent Managementul Performantei Aplicatiilor cu procese mai eficiente de detectare a problemelor si cu o rezolvare mai rapida a acestora. Acestia recunosc de asemenea ca o solutie APM sigura ofera o imbunatatire semnificativa a satisfactiei clientilor printr-o experienta online reusita (58%).

CA este leaderul mondial al companiilor independente de software de management IT. Cu viziunea si expertiza Enterprise IT Management de la CA, companiile pot sa administreze si sa securizeze intr-un mod mai eficient IT-ul pentru a optimiza performntele afacerii si a sustine avantajul competitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *