Spore are mai multe specii decat Pamantul

Will Wright, creatorul jocurilor The Sims si, mai nou, Spore, a anuntat la conferinta Electronic Arts din cadrul targului E3 (Electronic Entertainment Expo) ca numarul imens de specii create de jucatori cu ajutorul lui Spore Creature Creator il depaseste deja pe cel al speciilor reale de pe Pamant. E3 se desfasoara in Los Angeles, California, intre 14 si 17 iulie 2008.

Wright a anuntat ca jucatorii au creat 1.756.869 de specii in cele 18 zile de cand a fost lansat Spore Creature Creator, in timp ce Pamantul are mai putin de 1,6 milioane. Tot Wright a mai afirmat ca acest lucru a depasit cu mult sperantele celor de la Maxis (compania care produce Spore, publicat de EA). Previziunile acestora se limitau la 100.000 de specii create pana la lansarea jocului in septembrie 2008 si un milion pana in 2009. De fapt, 100.000 de specii au fost create doar in primele 22 de ore si un milion in prima saptamana.

Creatorul jocului nu a omis sa mentioneze si faptul ca National Geographic TV va difuza un documentar legat de Spore la data lansarii jocului, precum si ca va exista un parteneriat Spore-SETI (Search for Extra Terrestrial Intelligence).

Spore Creature Creator va fi disponibil si in Romania incepand cu aceasta saptamana. Jocul Spore (varianta “completa”) va fi disponibil incepand cu 5 septembrie 2008 si va fi publicat de Electronic Arts.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *