Solutii IT de la CADWARE

Compania CADWARE Engineering lanseaza in premiera in Romania servicii de CAD Management destinate companiilor din domeniul constructiilor, firmelor de proiectare si birourilor de arhitectura, servicii care raspund nevoilor impuse si de contextul actual economic, de reorganizare si exploatare optima a resurselor departamentului de proiectare.

Serviciile CADWARE Engineering se adreseaza companiilor de proiectare din domeniul ingineriei mecanice, infrastructurii, topografiei si geodeziei, arhitecturii si urbanismului, care aleg externalizarea partiala sau integrala a postului de CAD Manager, post de uneori impartit intre specialistul IT, proiectantul sef si chiar managerul companiei, datorita ariei extinse de competente necesare.

“Am pornit pe acest drum avand convingerea ca nu poti cere unui architect, proiectant sau inginer creativitate si productivitate sporita doar prin achizitia unei aplicatii software si a unui computer, fie ele unele performante. Plastic vorbind „aventura incepe dupa achizitia unei licente”, odata cu utilizarea corecta a solutiei de proiectare. Aici este adevarata provocare!” – mentioneaza Niculae Ion, Managing partner CADWARE Engineering

CADWARE Engineering a fost fondata la jumatatea anului 2008 prin asocierea a 3 ingineri cu experienta in domeniul proiectarii asistate de calculator: Niculae Ion, Brandusa Cucu si Alexandru Filipescu.

Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *