Solutie software pentru securitatea e-mailului

Emailul este una dintre cele mai critice si importante forme de comunicare. Totusi, este afectat de nivele de servicii scazute si de amenintari bazate pe email. Dispozitivele IronPort C-Series si X-Series au demonstrat performanta fara egal si stabilitate in functionare. Prin reducerea indisponibilitatii asociate spamului, virusilor si amenintarilor complexe, dispozitivele pentru securitatea emailului de la IronPort imbunatatesc administrarea sistemelor de email ale companiei, reduc eforturile personalului tehnic si ofera protectie performanta a retelei.

Dispozitivele IronPort C-Series contin multe functii unice pe care clientii le gasesc foarte utile si pe care se bazeaza pentru sistemele critice de email. Una dintre functii o reprezinta filtrele de reputatie. IronPort a introdus filtrele de reputatie si continua sa stabileasca standarde pe care alti producatori le urmeaza. Filtrele de reputatie blocheaza aproximativ 85% din mesajele care sosesc doar pe baza reputatiei expeditorului.

Dispozitivul nu trebuie sa scaneze, sa parcurga si sa analizeze continutul mesajului – asta inseamna ca 85% din mesajele care sosesc sunt blocate fara a fi macar inspectate. Virus Outbreak Filters (filtrele antivirus bazate pe comportament) reprezinta alta functie importanta pentru clientii IronPort. Cheia pentru detectia cu acuratete si in timp real a atacurilor la scara larga a virusilor o reprezinta vizibilitatea intr-un set de date extrem de larg, pentru a analiza sabloanele traficului email. IronPort detine SenderBase, cea mai mare retea de monitorizare a traficului email din lume – pe care o foloseste pentru a identifica anomalii care indica un atac major.

SenderBase colecteaza date de la multe organizatii din lume pentru a oferi o vedere in 25% din traficul email global. Aceasta retea masiva proceseaza peste 3 miliarde de interogari pe zi referitoare la peste 20 milioane de adrese IP, cu informatii in timp real de pe fiecare continent.

Dispozitivele IronPort ofera filtre exclusive de prevenire si filtre reactive bazate pe semanturi, combinate cu prevenirea pierderii datelor si tehnologie de criptare “on-the-box”, pentru a asigura cel mai ridicat nivel de securitate disponibil astazi.
Sursa: Soft.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *