Solutie software pentru administratia publica

 

Solutia software raspunde cerintelor evidentei si gestiunii pe noi surse de finantare, programe, proiecte si activitati aferente acestor surse de finantare, informeaza Net Consulting.

 

Aplicatia software permite inregistrarea documentelor aferente ALOP(angajarea , lichidarea, ordonantarea cheltuielilor) si activitatii operationale atat pe activitate proprie institutiei cat si pe noile surse de finantare, pe programe, proiecte activitati, cu posibilitatea preluarii direct de la compartimentele implicate.

 

Evidenta operationala logistica permite intretinerea nomenclatoarelor configurabile, fiind incluse toate procesele operationale si de evidenta legate de gestiunea stocurilor de materiale, mijloace fixe si obiecte de inventar, parc auto atat pe activitate proprie cat si pe programe si proiecte.

 

Aplicatia software asigura inregistrarea operatiunilor de trezorerie(banca si casa) fie in conturi bancare dedicate acestor programe/proiecte activitati, fie ofera posibilitatea efectuarii platilor/incasarilor programe/proiecte/activitati in conturile deschise la banci prin evidentierea programului/proiectului /activitatii pe care se efectueaza operatiunea de plata /incasare. Similar, operatiunile de plata si incasare prin registrul/registrele de casa in diverse valute vor permie evidentierea operatiunilor pe surse de finantare, proiecte/activitati. Inchiderea exercitiului financiar lunar si obtinerea bilantului se face atat pe activitatea proprie cat si detaliat pe programe si proiecte.

 

Aplicatia este elaborata pe platforma Microsoft .NET, fiind integrata cu portalul Microsoft SharePoint Portal 2007.

 

Net Consulting este unul dintre intergratori de sisteme informatice si furnizor de solutii si servicii IT din Romania. Functioneaza din anul 1994.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: George Calinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *