Solutie software CRMWeb acum si pentru Oracle

oracleCompania Misoft systems impreuna cu Oracle au incheiat un parteneriat strategic prin care CRMWeb, produsul de customer relationship management dezvoltat de misoft poate fi dezvoltat acum si pe platforma tehnologica Oracle. Parteneriatul face parte din obiectivele misoft de a-si largi serviciile pe piata IT din Romania si de a accesa un segment nou din piata utilizatorilor de produse CRM.

Prin aceasta colaborare au de castigat atat compania cat si clientii sai, care beneficiaza de acum de o solutie CRM ce ruleaza pe o platforma recunoscuta si fiabila. CRMWeb automatizeaza si optimizeaza procesele de vanzari, marketing, servicii de asistenta pentru clienti, rapoarte si permite administrarea rapida a conturilor si contactelor prin intermediul Internetului.

Misoft systems isi propune sa se dezvolte si sa isi extinda serviciile oferind solutii actuale care aduc rapid beneficii tangibile pentru obiectivele de afaceri ale clientilor sai. Dezvoltand produsul CRMWeb pe platforma Oracle, misoft systems isi propune sa acceseze un segment nou al pietei in domeniul customer relationship management (CRM).

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *