Solutia GESY-PRO EAM implementata companiei Sensiblu

 

GENESYS SYSTEMS a implementat recent in cadrul companiei Sensiblu solutia GESY-PRO EAM. Aceasta solutie software este una de tip Enterprise Resource Planning.

Compania Sensiblu a cunoscut in decursul ultimilor ani o dezvoltare fara precedent pe piata farmaceutica din Romania, ajungand la un lant de peste 200 de farmacii pe intreg teritoriul Romaniei, avand peste 1700 de angajati.

Solutia software GESY-PRO EAM implementata asigura coordonatorilor de active, managementului operational, suportul informational necesar la nivelul tuturor etapelor din ciclul de viata al activelor, analize multidimensionale ale acestora din punct de vedere timp, spatiu si configurare.

Solutia software GESY-PRO EAM este formata din trei module de baza, la care se mai adauga si modulul de administrare. Astfel avem modulul de GESTIUNE: destinat gestiunii activelor, locatiilor, angajatilor, proprietarilor, furnizorilor, activitatilor, fluxurilor de business, modulul de RAPORTARE: destinat obtinerii de rapoarte, accesibile pe diverse niveluri de acces si modulul de Intregistratre Cereri, Apeluri de Suport, Incidente – destinat inregistrarii si urmaririi cererilor legate de active (achizitii, dotari, revizii, reparatii, etc).

Solutia a fost customizata astfel incat sa fie compatibila cu modul de lucru si cu necesitatile Sensiblu.

„Solutia GESY-PRO EAM este creata pe baza nucleului de dezvoltare GESY FRAMEWORK fiind destinata utilizarii in majoritatea domeniilor de activitate: Financiar-Bancar, Productie, Pharma, Distributie, FMCG, Telecom, Administratie, Utilitati, Energie, Servicii, Constructii, etc”, a declarat Sorin Baltag, CEO, GENESYS SYSTEMS.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Mihaela Radulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *