Solid State Drive ultra-slim

Ssd_s-Soft.roA aparut o noua clasa de Solid State Drive-uri (SSD-uri) mai performante cu format foarte subtire, precum si un nou kit de upgrade SSD usor de instalat, pentru a-i ajuta pe utilizatori sa faca tranzitia de la hard disk-uri traditionale spre tehnologia SSD de inalta performanta.

Ambele drive-uri SDD Imation de clasa M si S au un profil extrem de ingust si rezistenta imbunatatita la socuri electrostatice, dar si fizice. Noile drive-uri vor fi disponibile in configuratii de 2,5 inch si respectiv 3,5 inch, cu capacitati de la 32GB la 128GB.

In a doua jumatate anului Imation isi va completa portofoliul cu SDD-uri de 256GB  si 512GB. Kit-urile pentru upgradarea hard disk drive-urilor (HDD) traditionale la nivelul tehnologiei SDD includ urmatoarele componente: un SDD Imation; cablu conector USB-to-SATA sau SATA; cablu de alimentare; software Acronis True Image HD pentru sisteme de operare, aplicatii si date care migreaza dinspre un hard drive existent catre noul SSD si instructiuni de upgradare foarte usor de urmarit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *