Software-ul gratuit Garmin ecoRoute – consum redus de benzina

garmin-eco-routeCompania Garmin, care este in prezent lider global in producerea de sisteme de navigatie, a anuntat disponibilitatea lui ecoRouteTM, un software gratuit care ii ajuta pe soferi sa micsoreze consumul de benzina.

Respectivul software, disponibil acum spre descarcare, va adauga sistemelor de navigatie Garmin cateva functii precum monitorizari privind distantele parcurse in kilometri si consumul aferent de benzina, emisiile de CO2, costurile calatoriei.

ecoRoute afiseaza costurile aferente combustibilului inaintea unei calatorii. Aceasta functie va va ajuta sa hotarati daca veti folosi masina sau e mai rentabil transportul in comun.

In plus, fata de comenzile deja existente privind preferintele de rulare, precum “cel mai rapid drum” si ”cea mai mica distanta”, utilizatorii nüvi pot opta acum pentru “consum redus”. Garmin va afisa drumul cel mai economicos din punct de vedere al consumului de carburant.

Noul software ecoRoute reprezinta ultima inovatie de la Garmin, companie ce implineste in acest an 20 de ani in tehnologie.

 

 

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *