Softul care vede angajatii inactivi

Compania de software Amplusnet, singurul producator roman al unei solutii complete de monitorizare a angajatilor (internet, site-uri, aplicatii, chat, documente), a lansat Cyclope – Monitorizare Angajati versiunea 4.0.

Pe langa functionalitatile existente (prezenta la munca, orele suplimentare, timpul petrecut online, site-urile vizitate, raportul de productivitate, documente) acum companiile pot printr-un singur click sa aiba un raport complet al celor mai activi, respectiv inactivi angajati, topul aplicatiilor folosite, topul site-urilor vizitate si topul angajatilor care au petrecut cel mai mult timp online.

Noua versiune implementeaza posibilitatea de a realiza o serie de rapoarte cu informatii exacte despre activitatea angajatilor si productivitatea muncii.

Topul celor mai activi, respectiv inactivi angajati printre cele mai dorite rapoarte de catre companii

Solutia Cyclope isi mentine caracterul neinvaziv, prin faptul ca nu urmareste sa inregistreze continutul documentelor, mesajelor, email-urilor, ci este un instrument complet transparent care monitorizeaza activitatea angajatilor in stransa legatura cu timpul de lucru.

Amplusnet este o companie cu capital integral romanesc, fondata in 2003, care are ca obiect de activitate dezvoltarea de solutii informatice pentru imbunatatirea proceselor de afaceri si consultanta in IT.

Sursa: Soft.ro

Autor: Gabriel Florian

3 comentarii la „Softul care vede angajatii inactivi

  1. Gabi Autor articol

    sa mai vezi acum ce o sa se lucreze in romania 🙂

  2. razvan

    da, interesant soft, l-am folosit, e `a pain in the ass` pt angajat 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *