Softul Adobe Acrobat 9 pe piata

Adobe a lansat versiunea 9 a aplicatiei de editare de PDF-uri Adobe Acrobat, precum si un site cu aplicatii de tip office.

Adobe a lansat versiunea 9 a popularei sale aplicatii Adobe Acrobat, folosita pentru crearea si editarea de documente in format PDF. Principala noutate in Acrobat 9 o reprezinta suportul pentru Flash, oferind posibilitatea de a include in documente PDF clip-uri video de pe YouTube sau animatii Flash realizate cu Flex, acelasi tool folosit pentru a crea pagini web.

Alte functionalitati noi sunt posibilitatea de criptare a documentelor cu chei de 256 biti sau conversia mai facila a paginilor web in documente PDF.

De asemenea, Adobe a lansat site-ul Acrobat.com, ce ofera aplicatii online de tip office, si care promite sa fie un concurent pentru servicii similare de la Google, cu Google Docs, Zoho, sau chiar si Microsoft, cu Office Live Workspace.

Deocamdata, site-ul reuneste 3 aplicatii oferite pana acum separat de catre Adobe: Buzzword, procesor de texte, Share, de partajare de documente, si Brio, de meeting-uri online.

Sursa: Adobe ( www.adobe.com )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *